There was an error in this gadget

like page..

Followers

love


Tuesday, 2 April 2013

Lumi ( baby turtle ) In Memories..


Assalamualaikum semua dan salam sejahtera..
korang apa khabar camner ngan haiwan peliharaan korang
sihat x..? hari nie mars sedih sebab Lumi da xde ( Baby Turtle )
tinggal la Lufi ( Lufia ) sesorang ..Mr.Opi cakap nanti nak beli sekor lagi yang 
jantan biar sepasang..pagi tadi p tanam lumi sedihnyer..pergi check kat kawan yang
ada kedai haiwan semalam dia cakap mata Lumi buta sebab air..
mars pakai air paip then letak da anti-clorine tapi macam xjadi..
so kelmarin Lumi x aktif macam hari sebelumnya dia diam je then selalu pejam mata
pergi check rupanya sakit patot la dia xnak makan pon
berbeza ngan si Lufia Alhamdullillah setakat nie dia aktif makan pon kuat
tadi try bagi salad xnak pulak..so sekarang nie mars pakai air sungai tuk Lufia..semalam 
sempat la tukar air pakai air tasik tuk Lumi n Lufia..
tapi mybe Lumi da xlarat sangat she's blind n ......... :'(
sekarang nie mars tengah tunggu matahari naik kat tingkat atas bilik nie hehe
nak bagi Lufia berjemur..semoga Lufia sihat n cepat besar
nanti mama belikan boyfriend tuk Lufia ok..:)


No comments:

Post a Comment