There was an error in this gadget

like page..

Followers

love


Tuesday, 12 March 2013

My Touch :)


Assalamualaikum dan selamat malam semua
tetiba terasa nak update blog plak pasal my touch dalam make up nie
mars memang minat make up sejak kecik ye la mars ada 4 kakak dan semuanya pandai berhias diri selalu tengok diorang make up sampai mars pon terikut hehe
mars xde masa nak buat make up job full or part time kekadang ada masa je boleh
dah lama dah tak mengasah kat kolej ada kalau bosan muka kengkawan la jadik mangsa
ok la nie mars ade sertakan beberepa gambar
korang suka ke tak or nak suh improve lagi i need your comment ok..:)


Nie make up for Dinner abaikan yang belakang tuw
biasa la hostel hehe sume bujang..ade korang kesah ?? haha


Yang nie Pic masa mars jadi model sambilan hehe
mekap nie just simple je cuma lipstick terlebih over sebab ikot kaler tudung
semua peralatan by me :)

mars pakai tuk mekap nie just :

Dermacolour ikot kaler kulit nie mars pakai kod cerah melayu
eyeshadow miss rose kaler pink
shading sikit
blusher Danni
without eyelash sebab so malas nak pakai
lipstick jenama Mac terang mak oiii haha
tapi lipstick nie best..




model kedua
base dermacolour jugak amik kod dark sikit
eyeshadow miss rose kaler biru laut blend slow2
shading sikit
lipstick jenama Suamei kaler cantik n melekat
just tak pakai eyelash sebab nak cepat
make up by me :)


masih banyak nak kena improve lagi
i just try my best..:)

No comments:

Post a Comment